Fascination About gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the greatest YouTube expertise and our newest capabilities. Learn more

Tekdez Kurumsal firmamızı arayarak, gömme rezervuar montajı nasıl yapılır hakkında daha detaylı bilgi isteyebilir veya talep ettiğiniz marka ve modelde gömme rezervuar asma klozet montaj randevusu oluşturabilirsiniz.

You are able to e mail the site proprietor to allow them to know you were being blocked. Make sure you consist of Everything you have been executing when this page arrived up as well as the Cloudflare Ray ID identified at the bottom of this web page.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

five. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su gömme rezervuar servisi hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, gömme rezervuar servisi klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

Asma klozet modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi gömme rezervuar uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, montajı gömme rezervuar servisi kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji ile üretilmekte olup gerek montaj gömme rezervuar gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile sizlere uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha modern bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page